Nl    Fr

 

 

Op zaterdag 8 oktober viert Herboristerie Kruidotheek zijn vijfde verjaardag en organiseert een leuke Opendeurdag.

We hebben een super leuke affiche opgesteld met interessante infostandjes, kortingen en leuke attenties!


Waar? ... in de Herboristerie Kruidotheek (Minderbroedersstraat 4, 1500 Halle)

 

 

    • 10 – 17 u :       Voedingssupplementen voor weerstand en gewrichtsklachten (Nataos)

    

Een evenwichtige en gezonde voeding zou moeten volstaan, om ons lichaam te voorzien van alle mogelijke voedingsstoffen om te zorgen voor een normale ontwikkelling en voor het behoud van een goede gezondheid. Uit onderzoeken is echter gebleken dat deze ideale situatie niet realistisch is. Ieder van ons, afhankelijk van onze leeftijd, onze levenstijl, ons geslacht, ... kan een voedingssupplement (vitamines, mineralen of andere voedingssupplementen) gebruiken dat aan de behoeften van ons organisme tegemoet komt.


Nataos is een merk van hoogwaardige voedingssupplementen waarbij de kwaliteit van de grondstoffen, de productiemethodes, en een hoge biobeschikbaarheid op de voorgrond staan.


Tijdens deze demostand ligt het accent op welke oplossingen men kan aanwenden voor  ondersteuning van gewrichtsklachten en verbetering van de weerstand.

 

    • 10 – 13u30 :     Natuurlijke gezichtsverzorging (Dr. Hauschka)

     

   Wil je graag weten wat een natuurlijke gezichtsverzorging voor je huid  kan betekenen ? Dankzij de praktische tips van de specialiste van Dr. Hauschka, leer je hoe uw huid maximaal te verwennen  en hoe optimaal de producten toe te passen !

    

   Dr. Hauschka biedt uiteraard een volledig gamma van gecertificeerde en erkende natuurcosmetica.  

    

   Snelle beslissers kunnen een gratis afspraak vastleggen voor persoonlijk advies (bel of mail ons) !

 

    • 10 – 14u :    Koken met authentieke bio specerijen van “Terra Madre”

 

Ras El Hanout, Garam Masala, Addis Abeba, al van gehoord, maar hoe smaakt het, wat doe je ermee ?  Kom ruiken en proeven en we geven je tips voor het gebruik !


Terra Madre heeft zeer kwalitatieve biologische specerijen (zonder toevoeging van zout), zij werken enkel met kleine producenten waarbij fair trade ook belangrijk is.

 

    • 14 – 18u :     Proeven van ontspannende thees van de Kruidotheek 

     

De Kruidotheek maakt reeds 5 jaar zelf de creaties van de kruidenthees naast haar breed assortiment bio-gecertificeerde thees (groene, witte, zwarte, oolong, fruitthees, ...). 

 

Tijdens deze opendeurdag worden de ontspannende thees in de kijker gezet.  De "Zen" thee was de eerste creatie en is ondertussen een klassieker geworden bij de kenners. 

 

Speciaal voor de 5de verjaardag kan je kennismaken met de "N°5" en kan je ook de anderen ontdekken / proeven.

 

    • 14u30 – 17 u :      EHBO en aromaverstuiving met etherische oliën

    

Bepaalde etherische oliën zijn gewoon een must om in huis te hebben en kunnen gebruikt worden als eerste hulp bij verkoudheden, wondjes, slecht slapen, enz...

 

Ook kan je ze aanwenden in aromatherapie en kunnen zowel je gezondheid ondersteunen als voor de sfeer in je woning zorgen onder andere via verstuiving.

 

Tal van etherische oliën kunnen ook gebruikt worden in de sauna om zo nog beter te ontspannen.

 

Ideaal als je op zoek bent naar antwoorden op uw vragen in verband met etherische oliën en aromatherapie tegen dagelijkse kwaaltjes ... hier kan u ook rekenen op vele praktische tips van een expert !